Over de vriendenstichting

door Lilian Daishin van der Vaart

De Stichting Vrienden van de Noorder Poort ondersteunt de Noorder Poort op verschillende manieren: met geld, maar ook met kennis en menskracht. Zo hebben we vorig jaar tijdens het Open Huis de catering verzorgd. En bij de afsluiting van het Jubileumjaar hebben we hand- en spandiensten verleend bij alle activiteiten, en hebben we lekkere biologische ijsjes uitgedeeld. Als voor een bepaald project specifieke deskundigheid nodig is, weten we in ons netwerk wel eens iemand met de juiste expertise te vinden, bijvoorbeeld voor de werkgroep Fundraising tijdens het jubileumjaar en voor het project om de Noorder Poort verder te verduurzamen.

Ter ere van het jubileum hebben we een mooie vlag en vlaggenmast cadeau gegeven en uiteraard hebben we, met dank aan onze donateurs, ook een mooi bedrag kunnen schenken voor het verduurzamingsproject.

We kijken ernaar uit om ons weer te kunnen inzetten op zondag 18 juni, de Sanghadag van het Internationaal Zen Instituut Nederland. We verzorgen dan de lunch. Ook zijn we er met een kraampje met informatie over ons werk en met mooie T-shirts en Hoodies. Hopelijk ontmoeten we je daar.

Wil je ons steunen in ons werk voor de Noorder Poort? Dat kan als donateur, Vriend voor het Leven, of via een eenmalige of periodieke gift. Meer informatie vind je hier.