Vriendenstichting schenkt hakselaar

Eind april kreeg de Stichting Vrienden van de Noorderpoort (SVNP) het verzoek om een hakselaar te financieren. Het verzoek kwam van de topkring van de Noorder Poort.

 

Een hakselaar is een machine om grof tuinafval en takken te versnipperen. In versnipperde toestand is het tuinafval makkelijker af te voeren en ook bruikbaar als compost.

 

Hakselaar voor Noorder Poort

De SVNP is altijd blij met een verzoek;  we moeten er niet aan denken dat ons nooit een verzoek zou bereiken! We houden ervan geld in te zamelen en geven dat het liefst net zo hard weer door.

 

Het laatste verzoek is alweer twee jaar geleden, dat was voor het aanleggen van de kinhinpaden. Dat was een bijzonder groot project met ook bijzondere acties van de SVNP om het gevraagde bedrag van € 30.000,- bijeen te krijgen. Dat is toen gelukt.

 

Het mooie is dat donaties blijven binnenkomen, ook als er geen acties zijn. Zodoende kunnen we ook kleinere projecten als een grasmaaier (2013) of een hakselaar financieren.

 

Ieder die de Noorder Poort een warm hart toedraagt en graag een bijdrage wil leveren, kan dat doen door geld over te maken, eenmalig of jaarlijks.

Niet zo lang geleden hebben we bij onze vaste donateurs automatische incasso ingevoerd.  Jaarlijks wordt er dan automatisch een vast bedrag van de rekening van een donateur afgehaald. Dat maakt een en ander een stuk makkelijker.

 

Wilt u meedoen?

  • Geef toestemming voor automatische incasso door dit formulier af te drukken, in te vullen en na ondertekening te versturen naar Stichting Vrienden van de Noorder Poort, Butenweg 1, 8351GC, Wapserveen.
  • Heeft u liever geen automatische incasso, dan kunt u een bedrag overmaken van minimaal € 15,- op rekening NL 82 INGB 0004 5634 61 t.n.v. Stichting Vrienden van de Noorder Poort te Wapserveen o.v.v. ‘Vriend worden‘.

 

(meer info op www.svnp.org onder contact)